Corbin Blue -Životopis

28. ledna 2008 v 20:14 |  Corbin Blue
Corbin Bleu
Jméno:Corbn Bleu
Narozen:21.2.1989
Místo narození:Brooklyn, New York,Usa
Znamení:Ryba
Filmografie:
1998 Žoldák: Legie zkázy(soldier)
1998 Beach Movie
1999 Galaxy quest
1999 Mystery men
2004 Chytte tu holku
2006 High school musical I a II
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 anonym anonym | 22. března 2008 v 15:05 | Reagovat

Já sem za znamení taky ryba

2 Nikola Nikola | 17. července 2008 v 22:01 | Reagovat

Ja taky tak doufam ze jsme si souzeni protoze tam za nim pojedu:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-* jsem hrda na to ze jsem afroamericanka:-*:-*:-*:-*

3 Nikola Nikola | 17. července 2008 v 22:03 | Reagovat

hele holky hral v jednom filmu skace se tam pres svihadla nevite nekdo jak se jmenuje????

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama